Architecturale verlichting

Op zoek naar architecturale verlichting om een object op sfeervolle wijze te verlichten? Onze collectie architectuurverlichting is tijdloos en van hoogwaardige kwaliteit, maar bovenal zeer goed aan te passen aan de wensen van de ontwerper. Het verschil maak je immers altijd met details.

Gevelverlichting

’s Nachts kunnen gebouwen en objecten in het donker verdwijnen. Met de juiste gevelverlichting breng je ze tot leven. Het loont de moeite om al in het eerste ontwerp van een gebouw een verlichtingsplan mee te nemen. Zo kan optimaal op de wensen en mogelijkheden worden ingespeeld.

Lup wandarmatuur in de buitenruimte
Architecturale verlichting van het Museum Voorlinden Wassenaar
Architectuur verlichting van het Poortgebouw

Gevelarmatuur met RGBW led-technologie

Voor het aanlichten van gebouwen door middel van een spot of een gevelarmatuur is er steeds meer mogelijk op basis van duurzame led-technologie. Denk bijvoorbeeld aan levendige architectuurverlichting zoals het COLOURCOMPACT®-concept van onze Spaanse leverancier Setga. De technologie is ontwikkeld voor dynamische controle van het kleurenspectrum rood, groen, blauw en wit en biedt de mogelijkheid om elementen of gebouwen op een decoratieve, duurzame manier te verlichten.

Bekijk de COLOURCOMPACT® collectie op de website van onze leverancier Setga.

COLOURCOMPACT® collectie

Duurzame architectuurverlichting

Voor architecturale verlichting werken wij regelmatig met producten uit bestaande collecties, maar leveren soms ook een op maat gemaakt product. Alle producten in ons portfolio zijn voorzien van duurzame led-techniek en vervaardigd van materialen, die zich lenen voor hergebruik. Zo zorgen wij er samen met onze opdrachtgevers voor dat Nederland op een zo duurzaam mogelijke manier wordt verlicht.

Meer weten over duurzame architecturale verlichting?

Onze projecten met architecturale verlichting

Bauline Led lijn

Poortgebouw RWZI

Lup wandarmatuur in Looiershof

Looiershof, Rotterdam

Architecturale verlichting van het Museum Voorlinden Wassenaar

Museum Voorlinden, Wassenaar