Duurzame verlichting voor Leidsche Rijn Utrecht

Na de zomervakantie zullen in het gebied Leidsche Rijn, gemeente Utrecht, de eerste Space armaturen van de Deense fabrikant Focus Lighting geplaatst worden. Focus Lighting wordt op de Nederlandse markt vertegenwoordigd door Modernista.

De gemeente is tot deze keuze gekomen nadat zij tot twee keer toe geconfronteerd was met het uitfaseren van het toegepaste product in dit gebied. Het feit dat Focus Lighting de schriftelijke garantie geeft dat een armatuur zeker 25 jaar (na)leverbaar blijft heeft dan ook zeker invloed gehad op de totstandkoming van de keuze. Dit is overigens geen specifieke afspraak voor de gemeente Utrecht, maar een vast onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Focus Lighting en van toepassing op het volledige productassortiment.

De gemeente heeft wel aangedrongen op het verder minimaliseren van de hoeveelheid verpakkingsmateriaal benodigd voor het versturen van de armaturen. In samenspraak met de gemeente is een verzendmethode ontwikkeld, waarbij 6 armaturen in één box geplaatst worden en waarbij deze box geretourneerd wordt aan de fabriek. Op deze manier kan het verpakkingsmateriaal voor meerdere leveringen gebruikt worden.

door hester

Wilt u ook weten hoe de Space kan bijdragen aan uw project?

+3185 876 95 71
info@modernista.nl

  • Hidden
  • * Verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.