Ervaar de prestaties van het Space armatuur in de Beyerinckstraat in Delft

In het afgelopen jaar is het Space armatuur toegevoegd aan het Modernista assortiment. De Space, van onze Deense leverancier Focus Lighting, heeft uitstekende prestaties in alle opzichten en heeft een vriendelijk, elegant en menselijk karakter. Een armatuur dat in de smaak valt bij de opdrachtgevers van Modernista.

Ook de gemeente Delft was na de komst van het nieuwe armatuur erg te spreken over de mogelijkheden en uitstraling van de Space. Aan Modernista is gevraagd om te starten met een pilot. Inmiddels zijn de eerste Space armaturen door CityTec geplaatst in de Beyerinckstraat in Delft.

Deze pilot geeft de bewoners en stedenbouwkundigen de mogelijkheid om te ervaren hoe dit armatuur kan bijdragen aan de sfeer in de leefruimte. Na een peiling zal bepaald worden of de Space vaker toegepast gaat worden.

De Space is aan te passen naar de wensen voor ieder project. Denk hierbij aan het leveren in een specifieke (licht)kleur, asymmetrische lichtverdeling en de integratie van smart city-pucks en bewegingssensoren. De Space kan zowel in een AC- als DC netwerk toegepast worden.

Wilt u dit armatuur ook bezichtigen? Binnen 5 minuten rijdt u van de Beyerinkstraat in Delft naar het kantoor van Modernista. (Bekijk de route hier.) Hier staan wij graag (ons houdend aan de richtlijnen van het RIVM) met een kop koffie voor u klaar om de mogelijkheden van de Space te bespreken voor uw project.

door Mieke Slingerland

Vragen of advies nodig?

+3185 876 95 71
info@modernista.nl