Led-verlichting voor de “Via Gladiola” Nijmegen

De gemeente Nijmegen gaat de Sint Annastraat herinrichten. Tijdens de vierdaagse wordt deze straat traditioneel omgetoverd tot de Via Gladiola en wij zijn dus ook zeer verheugd dat we voor deze wereldberoemde straat de nieuwe led-verlichting mogen leveren. Voor het gebied tussen het Keizer Karelplein en de Oude Groenewoudseweg is gekozen voor het armatuur Way […]

De gemeente Nijmegen gaat de Sint Annastraat herinrichten. Tijdens de vierdaagse wordt deze straat traditioneel omgetoverd tot de Via Gladiola en wij zijn dus ook zeer verheugd dat we voor deze wereldberoemde straat de nieuwe led-verlichting mogen leveren.

Voor het gebied tussen het Keizer Karelplein en de Oude Groenewoudseweg is gekozen voor het armatuur Way van de Deense leverancier Focus Lighting. De armaturen worden op twee hoogtes geplaatst op de speciaal door Nedal voor dit project ontworpen masten.

Gelijktijdig met het plaatsen van de nieuwe lichtmasten en armaturen worden er nieuwe, grotere bomen geplaatst en krijgt de straat een groene en sfeervolle uitstraling.

door Mieke Slingerland

Vragen of advies nodig?

+3185 876 95 71
info@modernista.nl

  • Hidden
  • * Verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.