Space positief ontvangen in o.a. Groningen, Almere en Eindhoven

Sinds enige tijd heeft Focus Lighting het kegelarmatuur Space toegevoegd aan het assortiment. Op het eerste gezicht een armatuur zoals er zovelen zijn, maar schijn bedriegt.

De lichttechniek in de Space is anders door gebruik te maken van een combinatie van direct – en indirect licht vanuit een COB lichtbron. Dit zorgt voor sereen, egaal licht dat als zeer aangenaam ervaren wordt.

Gelijktijdig heeft de Space een laag energie verbruik en blijft de gelijkmatigheid goed. Ook bij de grotere mastafstanden.

Goed inzetbaar armatuur
Door de vriendelijke vormgeving is dit armatuur inpasbaar in een veelheid van situaties en op masten met diverse diameters. Space is uit te rusten met een Zhaga socket op de top, maar ook een socket aan de onderzijde ten behoeve van bewegingssensoren behoort tot de mogelijkheden.

Niet voor niks zijn flink wat steden daarom geïnteresseerd geraakt in dit mooie design product. We kunnen dan ook tot ons grote genoegen vermelden dat proeven in onder andere Almere, Groningen en Eindhoven succesvol verlopen zijn. De Space zal de komende periode steeds vaker verschijnen in het Nederlandse straatbeeld en hopelijk de opmaat zijn naar een zeer aangename en duurzaam verlichte buitenruimte.

door Mieke Slingerland

Neem contact met ons op en ontdek hoe de Space kan bijdragen aan uw project

+3185 876 95 71
info@modernista.nl

  • Hidden
  • * Verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.