Lowlander paaltop armatuur in Zuiderveld Nijmegen

Paaltop verlichting voor de openbare ruimte

 

Bent u op zoek naar paaltop verlichting voor de openbare ruimte? Wij bieden een collectie van paaltop armaturen van Europese fabrikanten aan. Voor ieder verlichting vraagstuk hebben wij een kwalitatief hoogwaardige, duurzame en doordachte oplossing. Vaak met producten uit de bestaande collecties, soms met een maat gemaakt product. 

Focus Lighting Sky park
Lowlander paaltop armatuur

Paaltop armaturen

Verlichting speelt een belangrijke rol in de openbare ruimte. De juiste verlichting biedt veiligheid en comfort voor mens, dier en de natuur. In tegenstelling tot traditionele openbare straatverlichting, kan met led verlichting gemiddeld 50% aan energie bespaard worden. Daarnaast heeft led verlichting een langere levensduur dan conventionele verlichting, en daarom is het niet alleen een duurzame, maar ook slimme keuze.

Modernista levert paaltop led armaturen die bijdragen aan de verduurzaming van onze maatschappij. Circulariteit is van groot belang voor de openbare verlichting, juist nu de gemeenten vaak de overstap maken naar nieuwe led verlichting. Samen met onze leveranciers bieden wij een compleet pakket van duurzame armaturen. 

Custom-made oplossingen

Het is altijd mogelijk om een paaltop armatuur precies passend te maken voor uw situatie. We komen gezamenlijk tot de perfecte oplossing voor uw vraagstuk. Voor de meest voorkomende vragen, zoals het afschermen van het licht, het toepassen van een outdoor lamp controler (OLC) of het aanpassen van het lichtkleur hebben wij de juiste oplossing in ons assortiment.

Sky Park Focus Lighting project in Pijnacker
Lowlander paaltop armatuur in Zuiderveld Nijmegen

Onze projecten

Modernista heeft voor diverse projecten de paaltop verlichting mogen leveren.

In de woonwijk Zuiderveld sloot het Lowlander armatuur (van Setga) goed aan op het gebied van uitstraling en circulaire eigenschappen. Daarnaast is Stiens, een dorp binnen de gemeente Leeuwarden, voorzien van nieuwe openbare verlichting. Modernista heeft hier de Sky Park mogen leveren.

Bekijk onze projecten.

 

Op zoek naar de juiste paaltop verlichting voor uw project?

Dan kunnen we samen kijken naar uw vraagstuk. Door de nauwe samenwerking met onze leveranciers bieden wij een compleet pakket van duurzame armaturen die geschikt is voor elk project. Met onze deskundigheid en in samenwerking met de aan ons gekoppelde fabrikanten van armaturen helpen we gemeenten, (landschaps-) architecten, stedenbouwkundigen en ontwikkelaars om de ontwerpen tot uitvoering te brengen. Benieuwd geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op of download onze catalogus. 

 

Contact
Straatbeeld met de Focus Lighting Space

Bekijk onze collectie paaltop armaturen in de catalogus

info@modernista.nl
+31(0)85 876 95 71