Bruggen en onderdoorgangen

We kennen allemaal dat ene fietstunneltje met slechte verlichting, dat je liever mijdt wanneer je later op de avond naar huis fietst. Goede brugverlichting en tunnelverlichting verbeteren de veiligheid in onze samenleving en zorgen voor een vlotte doorstroming.

Brugverlichting en tunnelverlichting

Door goed gekozen openbare verlichting in tunnels en onderdoorgangen ontstaat een prettige omgeving voor gebruikers zoals fietsers en voetgangers. Bovendien zorgen de juiste brugverlichting en tunnelverlichting voor vermindering van gevaarlijke verkeerssituaties en een betere geleiding.

Led-tunnelverlichting

Weggebruikers moeten zowel overdag als ’s avonds of ’s nachts veilig en comfortabel gebruik kunnen maken van een tunnel of onderdoorgang. Daarom moeten deze vaak ook overdag worden verlicht. Het lichtniveau in de tunnel of onderdoorgang moet daarbij zo goed mogelijk aansluiten op het lichtniveau van dat moment buiten de tunnel. Wij bieden op basis van onze Europese armaturen en onze keuze voor led-verlichting voor elke brugverlichting of tunnelverlichting een kwalitatief hoogwaardige, duurzame en goed doordachte oplossing.

Meer weten over duurzame verlichting bij bruggen en onderdoorgangen?

Onze projecten bij bruggen en onderdoorgangen

Oranjebaan Amstelveen

Stamina fiets tunnel verlichting

Stappegoorweg, Tilburg

Flut light verlichting van brug

Hanzebrug, Deventer