Verkeerswegen

Goede verlichting is van cruciaal belang voor de doorstroming van verkeer en de zichtbaarheid van je omgeving op kruisingen en in verblijfsgebieden. Door de juiste openbare verlichting te kiezen, ontstaat een veilige omgeving. ’s Nachts en overdag, bij mooi weer en bij slecht weer.

Veiligheid als uitgangspunt

Bij alle verkeerswegen ligt de focus op veiligheid. Maar ieder gebied heeft een oplossing op maat nodig. Provinciale wegen of snelwegen vragen om andere verlichting dan fietspaden. Wij denken graag mee over verlichtingsoplossingen die de verkeersveiligheid waar dan ook in Nederland bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan speciale optieken voor armaturen bij oversteekplaatsen.

Retrofit verkeerswegen

Led-verlichting

Led-verlichting verbruikt tot vijftig procent minder energie dan traditionele openbare straatverlichting. Bovendien heeft led-verlichting een langere levensduur dan conventionele verlichting. Daarom is led-verlichting niet alleen een slimme, maar ook een duurzame keuze. Wij werken uitsluitend met led-armaturen. En zijn er al conventionele armaturen aanwezig? Dan ontwikkelen wij daarvoor slimme ombouwunits om led-verlichting te realiseren.

Bekijk onze retrofit oplossingen

Duurzame keuzes

Voor onze led-verlichting werken wij regelmatig met producten uit bestaande collecties, maar leveren soms ook een op maat gemaakt product. Alle producten in ons portfolio zijn voorzien van duurzame led-techniek en vervaardigd van materialen, die zich lenen voor hergebruik. Zo zorgen wij er samen met onze opdrachtgevers voor dat Nederland op een zo duurzaam mogelijke manier wordt verlicht.

Meer weten over duurzame verlichting bij verkeerswegen?

Bekijk onze projecten in verkeerswegen

N847 Beuningen – Wychen

Prinses Christinalaan e.o. Uithoorn Essenze

Rijbaanverlichting, Uithoorn

Halfweg, Haarlemmermeer