Openbare led verlichting Amsterdam de stad waar alles duurzaam kan
Focus Lighting Space Led straatverlichting
Jan Dorrekenskade Waddinxveen Setga Essenze

Led straatverlichting voor de openbare ruimte

 

Met led straatverlichting kun je een grote rol spelen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Alle producten in ons portfolio zijn voorzien van duurzame led techniek en worden vervaardigd met materialen die zich goed lenen voor hergebruik. We werken samen met fabrieken die in Europa produceren en die ons actief betrekken bij ontwerp, productie en hergebruik.

Jan Dorrekenskade Waddinxveen Setga Essenze
Led straatverlichting voor de openbare ruimte

Voordelen van duurzame led straatverlichting

Een mooie, goed ontworpen buitenruimte heeft een grote impact op de beleving van stad, dorp of landelijk gebied en vergroot het algehele welzijn. Led straatverlichting is een duurzame keuze voor het verlichten van wegen, parkeerplaatsen, tunnels, voet- & fietspaden, woonwijken, openbare gebouwen en monumenten. Bekijk bijvoorbeeld ons project met het Essenze armatuur in Waddinxveen.

Een aantal voordelen van led straatverlichting:

  • Meer energiebesparing
  • Verlaging van de onderhoudskosten
  • Langere levensduur
  • Betere optische prestaties
  • Betere kleurwaarneming

 

Led straatverlichting voor gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft in 2018 een uitgebreide analyse gemaakt om te bepalen op welke manier zij maximaal bij kon dragen aan een reductie van het energieverbruik door de verlichting in de openbare ruimte. Uit de analyse is naar voren gekomen dat het voorzien van de bestaande verlichting een energiezuinige led lichtbron het meest positieve effect heeft. 

Halverwege 2019 werd de Europese markt middels een Europese Aanbesteding uitgedaagd om de beste led oplossing aan te bieden voor de gemeente Amsterdam, waarbij rekening werd gehouden met installatiegemak, beheerslast, energiereductie en aanschafkosten. Samen met Setga heeft Modernista de winnende inschrijving gedaan en in 2020 en 2021 zijn ruim 42.000 armaturen in de stad voorzien van een uiterst efficiënte led unit. 

Lees meer over hoe Amsterdam voor energiezuinige led straatverlichting is gegaan.

Focus Lighting Space
SETGA Tablet
Setga Lowlander overspannings armatuur
Focus Lighting NYX 450

Welke led armaturen voor straatverlichting kunnen wij u bieden?

Modernista levert duurzame led armaturen voor representatieve en functionele straatverlichting. Hiervoor bieden wij een compleet pakket aan duurzame led armaturen van Europese fabrikanten waar wij de ambitie mee hebben om hoogwaardige producten te leveren. Vaak werken we met producten uit bestaande collecties, soms leveren we een op maat gemaakt product. 

Bent u op zoek naar de juiste led straatverlichting om deze voor uw project aan te schaffen? Of wilt u een passende oplossing voor uw verlichtingsvraagstuk? Modernista levert duurzame led armaturen voor pleinen, tunnels, parkeerplaatsen, woonwijken, doorgaande wegen. Hiervoor bieden wij een collectie armaturen van Europese fabrikanten waar wij nauwe samenwerkingen mee hebben.

Voor ieder verlichtingsvraagstuk hebben wij een duurzame oplossing

Met onze deskundigheid en in samenwerking met de aan ons gekoppelde fabrikanten van armaturen helpen we gemeenten, (landschaps-) architecten, stedenbouwkundigen en projectontwikkelaars om de ontwerpen tot uitvoering te brengen. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
Campus Boskalis armatuur VDG en bolder HR

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

info@modernista.nl
+31(0)85 876 95 71

Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen of opmerkingen over ons, onze producten of uw project.

  • Hidden
  • * Verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.