Mooi licht in de Havenstraat Sliedrecht

Door de vele technische mogelijkheden en doordat met twee lichtbronnen gewerkt wordt kan met het Lowlander op exact iedere locatie het juiste lichtbeeld gegenereerd worden.

Er ligt een uitgekiend lichtontwerp ten grondslag aan de nieuwe verlichting in de Havenstraat in Sliedrecht. Binnen het relatief klein gebied zijn er verschillende functies die allen vragen om een andere lichtoplossing. Langs één deel van de kade is heldere verlichting met een goede gelijkmatigheid van belang om goed zicht te hebben op de weg met veel obstakels. Even verderop dient de verlichting minimaal te zijn om geen hinder te veroorzaken voor de aangemeerde vaartuigen en om het zicht op het water vanuit de woningen niet te verstoren. Langs de hele route is goede oriëntatie verlichting van belang en het gebied moet duidelijk geassocieerd worden als havengebied.

Door de vormgeving, de vele technische mogelijkheden en doordat met twee lichtbronnen gewerkt wordt kan met het Lowlander van Setga op exact iedere locatie het juiste lichtbeeld gegenereerd worden en zo is een deel van de verlichting in Sliedrecht weer energiezuiniger en mooier geworden. Spie heeft zorggedragen voor de zorgvuldige plaatsing en installatie van de armaturen.

door Mieke Slingerland

Vragen of advies nodig?

+3185 876 95 71
info@modernista.nl

  • Hidden
  • * Verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.