Opdracht voor Vroondaal, gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag ontwikkeld een nieuwe wijk, namelijk Vroondaal. De ontwikkeling van de wijk is gestart in de crisis en heeft toen een flink aantal jaar enigszins stil gelegen. 

Dit maakt dat er ooit een start gemaakt is met conventionele verlichting. Deze verlichting, zowel de lichtbron als de behuizing is inmiddels niet meer leverbaar. Aan Modernista is gevraagd om met de gemeente mee te denken hoe hier een goede oplossing voor kan komen nu de ontwikkeling van de wijk weer verder gaat.

Dit doen we op de volgende manier: De allereerste armaturen zijn alweer ruim 15 jaar oud. In plaats hiervan leveren we nieuwe armaturen, met exacte dezelfde vormgeving als de oorspronkelijke armaturen. De masten en uithouders zijn nog niet aan vervanging toe, dus we zorgen ervoor dat de armaturen exact passen op de bestaande uithouders, zodat deze behouden kunnen worden.

De gemeente heeft nog een flinke voorraad armaturen liggen. Deze zijn destijds door de projectontwikkelaar aangeschaft, maar nooit daadwerkelijk geplaatst. Voor de voorraad leveren we LED-binnenwerken zodat deze voldoen aan de laatste stand der techniek en straks gewoon geplaatst kunnen gaan worden.

Overstappen op duurzame led-verlichting? We denken graag mee!

Tot slot zal de wijk in de nabije toekomst verder uitgebreid gaan worden. De beschikbare voorraad is hiervoor niet afdoende. Voor deze situatie zullen we volledig nieuwe armaturen, inclusief uithouder gaan leveren.

Alle armaturen en LED-binnenwerken worden voorzien van een SR-driver en ZHAGA socket, zodat ze voldoen aan alle eisen en wensen van de gemeente Den Haag.

door hester

Vragen of advies nodig?

+3185 876 95 71
info@modernista.nl

  • Hidden
  • * Verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.