Space armatuur toegevoegd aan het Modernista assortiment

De Space, van de leverancier Focus Lighting, is een armatuur met uitstekende prestaties in alle opzichten met lichtcomfort als uitgangspunt.

Wij zijn erg trots met de toevoeging van een nieuw armatuur in ons assortiment. Space, van onze Deense leverancier Focus Lighting, is een armatuur met uitstekende prestaties in alle opzichten. Ontworpen in samenwerking met Aart Designers, de ontwerpers achter het populaire armatuur Sky park.

Het ontwerp van de Space heeft een vriendelijk, elegant en menselijk karakter en sluit aan bij moderne en oudere architectuur. Innovatieve ideeën zijn vertaald in het lichtontwerp waarin comfort en prestaties het uitgangspunt zijn. Het armatuur bestaat uit een klein aantal componenten, is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De ronde vormen ondersteunen niet alleen de lichtverdeling, maar bieden ook de best mogelijke corrosiebescherming.

Door de innovatieve combinatie van indirect, direct en schaduwlicht biedt de Space comfortabele menselijke verlichting welke in een fijne balans is met functioneel licht welke heel uniform verdeeld is. Overdag is het armatuur transparant en ’s nachts creëert de Space een aangename leefruimte met levendige verlichting zonder de donkere lucht te verstoren. Het ronde ontwerp betekent dat het licht niet gestuurd is en zo vanuit iedere richting gezien kan worden met dezelfde aangename sfeer.

De Space is 640 mm breed, volledig verlicht, en is elegant op lage en hoge masten. Bij masten van 4 meter voldoet Space aan P4 (gemiddeld 5 lux) met 27 meter tussen de masten. Op 5 meter wordt P4 gehaald met 32 meter tussen masten. Bekijk de video van Focus Lighting waarin ze dit op een duidelijke manier verbeelden.

De Space is aan te passen naar de wensen voor ieder project. Denk hierbij aan het leveren in een specifieke kleur, asymmetrische lichtverdeling en de integratie van smart city-apparaten zoals datalogging en een bewegingssensor.

Wilt u weten hoe de Space kan bijdragen aan uw project? Neem dan contact op met Ronald Vredenborg +31 6 8139 6113 of Mieke Slingerland +31 6 2461 7222

door Mieke Slingerland

Vragen of advies nodig?

+3185 876 95 71
info@modernista.nl

  • Hidden
  • * Verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.