Top drie projecten in samenwerking met Limitec

Limitec is ervaren in het aanleggen en beheren van openbare verlichting en denken graag mee bij een project. Modernista hecht veel waarde aan goede samenwerking, dit vormt de basis van een succesvol project. Limitec is zo’n waardevolle partner van Modernista. We hebben samen aan diverse projecten gewerkt waarvan we graag 3 projecten met jullie delen.

Project 1
Winkelcentrum Groot Driene in Hengelo

Winkelcentrum Groot Driene in Hengelo is vernieuwd. Niet alleen de parkeerplaatsen en groenvoorziening zijn aangepakt, maar ook het winkelcentrum heeft een modernisering ondergaan. Dit is mede mogelijk gemaakt door de inzet van de Way side entry op masten van PMF.

Dit is mede mogelijk gemaakt door het toepassen van de Way. Deze is als opschuifarmatuur geplaatst op een speciaal voor dit project door PMF ontwikkelende mast met uithouder. De Way is beschikbaar als opschuif armatuur in de opschuifmaten ø48mm en ø60mm. Tevens kan gekozen worden voor een hangende variant met een ¾ gasdraad aansluiten (zoals bij het project Reinaldapark, Haarlem).

De Way van Focus Lighting goed aan bij de moderne uitstraling en sfeer die het winkelcentrum wilde bereiken. De Way zorgt voor een rustig lichtbeeld met een hoge gelijkmatigheid, wat bijdraagt aan een aangename winkelervaring.

Project 2
Verlichting langs de N308 bij Wezep

De N308 bij Wezep is verlicht met het armatuur Quantum, wat heeft gezorgd voor een forse energiebesparing en het anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. In de keuze heeft de provincie naast de technische kwaliteit voornamelijk gekeken naar de duurzaamheid van het armatuur en het productieproces. De Quantum heeft een IP68 compartiment waar de leds in zitten en heeft een separaat compartiment voor het onderbrengen van de driver, allerhande OLC’s, Zhaga connectoren en sensoren. Dit maakt de Quantum een zeer flexibel en op de toekomst voorbereid armatuur. Het product leent zich uitstekend voor de provinciale wegen.

Binnen het project vond op een prettige manier afstemming plaats over de specifieke eisen van de provincie met betrekking tot type kabel, dim-regime en de toepassing van slimme verlichting.

Project 3
Woonwijk de Tuinen van Zandweert

De Tuinen van Zandweert in Deventer is een voorbeeld van toekomstgericht bouwen, met respect voor natuur en landschap. Met als resultaat: duurzaam, ontspannen en gezond wonen in een tuinenlandschap. Voor de verlichting is gekozen om de Sky Park van de Deense fabrikant Focus Lighting toe te passen.

De Sky past uitstekend bij de duurzame visie van deze woonwijk. Dit armatuur kent een modulaire opbouw, wat betekent dat onderhoud van de led en driver of aanpassing aan nieuwe technologie altijd mogelijk is. Hierdoor is het armatuur niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook duurzaam en toekomstbestendig. Door de indirecte lichtbron kent het armatuur geen verblinding en heeft het een zeer hoog lichtcomfort. Het zorgt voor een aangename sfeer in de wijk.

door hester

Vragen of advies nodig?

+3185 876 95 71
info@modernista.nl

  • Hidden
  • * Verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.