Verblijfsomgevingen

Hoogstraat, Nijmegen

De Hoogstraat in Nijmegen is één van de belangrijke entrees tot het centrum van Nijmegen. Hier is het Museum Het Valkhof gelegen en start het winkelgebied van de stad. De herinrichting van de Hoogstraat is onderdeel van het mooier, leefbaarder en groener maken van de binnenstad. Er komt een betere verbinding tussen de binnenstad en het Valkhofkwartier en de rijweg is aangepast waardoor voetgangers meer ruimte krijgen.

Eén geheel

De Hoogstraat sluit aan op de Voerweg welke naar de Waalkade leidt. Langs de Waalkade hebben we tijdens eerdere projecten al Inifitum schijnwerpers mogen leveren.

Clafis heeft het ontwerp gemaakt voor de gemeente Nijmegen en Modernista heeft voor de Hoogstraat wederom de Infinitum mogen leveren in combinatie met de Tablet. De houtprint gecoate mast is van VDL. Langzaam maar zeker wordt het gebied dus één mooi geheel.

Dynniq heeft zorggedragen voor de vakkundige installatie. De komende jaren wordt het hele gebied stukje bij beetje aangepakt.

Installatie door Dynniq

Dynniq ontwikkelt en integreert slimme systemen die bijdragen aan de doorstroming op de weg.

Website van partner

Locatie

Hoogstraat, Nijmegen, Nederland

Bekijk locatie op de kaart

Toegepaste producten bij dit project

Infinitum

De Infinitum is een schijnwerper met een grote variëteit aan optieken en veelzijdige toepassingsmogelijkheden en vormt met een passende mast een echte eye-catcher.

Bekijk product

Tablet

De extreem platte Tablet bevat nieuwe technologie in tegenstelling veel andere producten. Personaliseren van het armatuur door middel van een kleur of logo van de klant behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk product

Specificaties

  • Fabrikant SETGA
  • Materiaal RVS / Glas
  • Toepassing Centrumgebieden, winkelgebieden, boulevards, etc

Co-creatie mogelijkheden

  • Aanpasbaar lengte/breedte
  • Afwerking in kleur
  • Coating voor zeeklimaat
  • Hoger dan CRI 80
  • Hoger en lager dan 3000K
  • Hoger en lager licht output
  • Integratie van een OLC
  • Integratie van een sensor
  • Licht naar achter afschermen
  • RGBW mogelijkheid
  • Tuneable White

Specificaties

  • Fabrikant SETGA
  • Materiaal Geanodiseerd aluminium
  • Toepassing Toegangswegen, woonwijken, centrumgebieden

Co-creatie mogelijkheden

  • Coating voor zeeklimaat
  • Hoger dan CRI 80
  • Hoger en lager dan 3000K
  • Hoger en lager licht output
  • Hogere IK waarde
  • Integratie van een OLC
  • Integratie van een sensor
  • Verschillende optieken

Andere projecten in Verblijfsomgevingen

Centrum, Made

Sfeer en identiteit stonden centraal om het bezoekers gemak te vergroten en om ‘huiskamer voor alle inwoners van Made’ te creëren. Met een slimme...

De koepel, Haarlem

Molenwetering Alphen aan den Rijn Essenze

Bedrijventerrein Molenwetering, Alphen aan den Rijn

Meer weten over duurzame verlichting?

+3185 876 95 71
info@modernista.nl