Verblijfsomgevingen

Veendam, stationsstraat

In Veendam loopt de stationsstraat als een verbinding tussen het station en het dorpshart. Aan Modernista is gevraagd om met een oplossing te komen voor het verlichten van deze looproute.  

Met aandacht voor lichtcomfort en voor het creëren een prettige route door goede oriëntatie verlichting is er gekozen om de Sky bolder van Focus Lighting te plaatsen. De Sky bolder is een robuust bolder armatuur dat zorgt voor zeer comfortabel oriëntatie licht. Door de indirecte lichtbron kent het armatuur geen verblinding en heeft het een zeer hoog lichtcomfort. De Sky bolder is stijlvol, toegankelijk en een enorm tijdloos armatuur.

Het betreft 46 Sky bolders en deze zijn vakkundig geplaatst door Swarco Groningen. Met deze oplossing is er een fijne verlichte straat om doorheen te lopen of te rijden.

Duurzame samenwerking

Focus Lighting ontwikkelt armaturen met de modernste technologieën en stemt de producten af op de wensen van de opdrachtgever en de toekomst. Daarnaast faseren we onze producten niet uit en is het dus over vele jaren nog altijd leverbaar.

Installatie door Swarco

Swarco draagt bij aan comfort, veiligheid en doorstroming van het verkeer.

Website van partner

Locatie

Stationsstraat, Veendam, Nederland

Bekijk locatie op de kaart

Toegepaste producten bij dit project

Sky bolder

De Sky, van Focus Lighting, is een minimalistisch en harmonieus armatuur dat uitblinkt in lichtcomfort. De vorm van het armatuur reikt met een gebogen dak naar de lucht en reflecteert het licht naar beneden wat zorgt voor indirecte sfeervolle verlichting. De Sky bolder is een robuust bolderarmatuur dat zorgt voor zeer comfortabel oriëntatie licht. Het […]

Bekijk product

Specificaties

Co-creatie mogelijkheden

  • Afwerking in kleur
  • Coating voor zeeklimaat
  • Hoger dan CRI 80
  • Hoger en lager dan 3000K
  • Hoger en lager licht output

Andere projecten in Verblijfsomgevingen

‘Van Gelder en Modernista passen bij elkaar’

Sinds een jaar werkt Modernista samen met de Infrapartner voor Nederland Van Gelder: een landelijk opererend bedrijf voor een duurzaam, veilig en beter bereikbaar...

Handelskade Beverwijk Lampenkap

Handelskade, Beverwijk

Lorenzhof Leiden HR Bolder

Zorgcentrum Lorenzhof, Leiden

Meer weten over duurzame verlichting?

+3185 876 95 71
info@modernista.nl

  • Hidden
  • * Verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.